Traininguri online Audatex

Dragi parteneri,
Pentru ca avem ca scop comun utilizarea aplicatiei Audatex la parametri cat mai ridicati in vederea obtinerii devizelor de reparatie corecte si complete, si pentru ca nu ne dorim ca aceasta perioada sa ne impiedice din a ne initia sau a ne perfectiona abilitatile, venim cu propunerea ca cel putin cateva luni sesiunile de scolarizare sa se desfasoare online, prin aplicatia Microsoft Teams.
Training
Variante training / grup tinta

Sesiunile de training vor fi structurate ca si pana acum in Modul Baza si Modul Avansat cu urmatoarele particularitati:

 • Modul Baza, training de initiere in Audatex, destinat utilizatorilor noi sau fara experienta in utilizarea aplicatiei.
 • Modul Avansat, training de reinstruire, adresat utilizatorilor experimentati in utilizarea aplicatiei Audatex, care au parcurs in prealabil Modul Baza, si care doresc cresterea performantelor si eficientei in scopul obtinerii unor calculatii cat mai corecte si complete.
In urma participarii, in baza unui test sustinut la finalul sesiunii de training, participantul va obtine o certificare corespunzatoare modului de training parcurs. Astfel, dupa finalizarea trainingului, fiecare participant va primi testul a carui rezolvare trebuie transmisa in maxim 2 ore de la primirea acestuia.

Durata unui modul este de aproximativ 8 ore, costul fiind de 250 RON + TVA / participant / modul.

Obiectivele training-ului
 • Identificarea corecta a optiunilor autoturismului;
 • Normarea corecta si transpunerea in Audatex a lucrarilor efectuate in atelier;
 • Procese de lucru in relatia de parteneriat reparator-asigurator, integrate in aplicatia Audatex;
 • Utilizarea functiilor interactive;
 • Calculul alternativ pentru contractele multimarca in parteneriatele reparator-asigurator;
 • Calculul alternativ independent;
 • Metode si formule de calcul pentru reparatiile de tinichigerie;
 • Comunicarea intre parteneri prin aplicatia Audatex;
 • Efectuare calculatii pentru lucrari de intretinere si diagnosticare a autovehiculului.
Inscriere / recomandari / logistica necesara
In urma inscrierii la sesiunea de training dorita (prin completarea formularului de mai jos sau prin trimiterea unui email la oricare dintre adresele de mai jos), participantul va primi o invitatie ce contine un link de conectare.
Nu este nevoie de instalarea aplicatiei, accesul fiind posibil direct din browser (aici puteti accesa ghidul de conectare).
Inscrierea si participarea la una din sesiunile publicate pe site se face individual, fiecare invitat va accesa link-ul de participare primit pe un computer/laptop/tableta cu acces la adresa de e-mail de pe care s-a facut inscrierea, unde respectiv s-a primit invitatia la training.
Recomandam ca in prealabil sa va asigurati de buna functionarea si configurarea corespunzatoare a sistemului audio (difuzoare, microfon, casti etc.), in asa fel incat sa nu fie afectata desfasurarea si durata si propriu-zisa a trainingului, motiv pentru care este de preferat sa incercati conectarea cu 10 minute inainte de ora stabilita.
Cerinte de sistem

Pentru conectarea prin browser, puteti folosi:

 • Microsoft Edge RS2 sau mai nou
 • Microsoft Edge (bazat pe Chromium) - cele mai recente 3 versiuni
 • Google Chrome - cele mai recente 3 versiuni
 • Safari 13+

Oricare alt browser sau versiune care nu apare in lista de mai sus nu este suportat (ex.: Internet Explorer, Firefox, s.a.).

Cerinte hardware minimale, indiferent ca va veti conecta prin browser sau prin aplicatie Teams deja instalata:

 • Procesor de minim 1.6 GHz (Windows) / 2 GHz (Mac)
 • 2 GB RAM
 • 128 MB memorie video (pe Windows PC)
 • Sistem de operare: Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2012 R2+, Mac OS X 10.11 El Capitan

Pentru o experienta mai buna, este recomandat un sistem dual-core cu 8 GB RAM.

Contact Audatex: sales.romania@audatex.com, tichet.ro@audatex.com


Programare training

*Obtinerea consimtamantului: Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, astfel incat sa fiti pe deplin informati si constienti despre modurile si scopurile pentru care procesam datele Dvs. cu caracter personal, inclusiv in scop de marketing. Daca ne permiteti, vom folosi datele Dvs. de identitate, de contact, de profil si publicitare, pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credem ca poate va doriti sau aveti nevoie, sau ceea ce poate fi de interes pentru Dvs. Acesta este modul in care vom decide ce produse, servicii si oferte pot fi relevante pentru Dvs. In acest sens va vom informa ocazional sau regulat, cu privire la serviciile noastre, de regula prin intermediul email-ului. De altfel, datele Dvs. prezentate mai sus, vor putea fi utilizate pentru a fi contactat de un reprezentant Audatex. In consecinta va rugam sa optati pentru una dintre variantele de mai jos:


Prin trimiterea si completarea acestui formular va dati acordul explicit pentru folosirea datelor cu caracter personal in vederea contactarii de catre un reprezentant Audatex!