Audatex
Denumirea internationala a expertizei in date despre autovehicule

Audatex furnizeaza solutii IT pentru sectorul asigurarilor si domeniul auto care permit solutionarea eficienta a daunelor si estimarea precisa a costurilor de reparatie.

Suntem renumiti pentru fluxurile de business implementate pentru procesarea dosarelor dauna, pentru competenta, corectitudinea si impartialitatea noastra in raport cu toate partile implicate - societati de asigurari, unitati reparatoare, proprietari auto.

Calculatiile Audatex cu privire la costurile de reparatii stau la baza a peste 30 milioane de evaluari efectuate anual in intreaga lume.

La ora actuala Audatex este lider de piata, la nivel international desfasurandu-si activitatea in peste 85 de tari.

AUDATEX ROMANIA

700.000 de tranzacţii procesate in fiecare an
+25 de servicii oferite

1200
Unitati reparatoare
15
Asiguratori
10
Evaluatori
20
Furnizori piese
700000
Tranzactii
+25
Servicii oferite

Solutie Online

Softul Audatex are la baza o interfata online inca de la intrarea noastra in piata din Romania, ceea ce permite o mobilitate foarte mare si o interfatare usoara si precisa cu aplicatiile clientilor.

Baza de date

Bazele de date Audatex acopera atat intreaga piata de vehicule: autoturisme, motociclete si camioane.

Modelele auto sunt actualizate lunar in baza parteneriatelor la nivel global cu producatorii auto, iar preturile pieselor si materialelor de vopsitorie sunt obtinute in mod regulat de la importatorii oficiali in Romania.

Interogare VIN

In baza colaborarilor dezvoltate la nivel global cu producatorii auto sau pe plan local cu importatorii, interogarea seriei de sasiu permite identificarea completa a tuturor optiunilor de fabrica ale unui autovehicul,, ceea ce contribuie la o calculatie rapida si exacta.

Acoperirea acestui serviciu este de peste 85% pentru piata auto din Romania

Optimizarea proceselor

Oferim servicii care optimizeaza procedura de regularizare a daunelor prin asigurarea unei comunicari transparente intre parti si depistarea din timp a potentialelor fraude.

Reparatii mecanice si mentenanta (SMR)

Audatex ofera servicii de estimare a costurilor pentru reparatii mecanice si revizii pentru companiile de leasing si unitatile service specializate in reparatiile mecanice.

Acuratetea datelor este asigurata prin colaborarea cu producatorii auto si importatorii locali.

Incepand cu anul 2019 reprezentam pe piata locala si compania Autodata (furnizor recunoscut pe plan mondial de date pentru reparatiile auto), in urma achizitiei de catre grupul Solera.

Comunicare

Faciliteaza negocierea intre parti – asiguratori pe de-o parte si unitatile reparatoare pe de alta parte. Partile implicate utilizeaza impreuna sistemul de calculatie a costurilor de reparatie si comunica direct in platforma pentru o solutionare eficienta a dosarelor de dauna.

Solera Holdings Inc.

Holding-ul Solera ofera cea mai cuprinzatoare platforma de aplicatii si servicii de tipul “software as a service” din industria de management al daunelor auto. Solera urmareste eficientizarea si optimizarea intregului proces de solutionare daune auto si nu in ultimul rand, imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite clientilor. Grupul Solera ofera solutii pentru managementul daunelor auto, platforme pentru licitatii autovehicule, aplicatii pentru flote auto si multe altele. Toate produsele si serviciile Solera sunt sustinute de cei mai experimentati profesionisti din industrie. Solera ofera solutii software dezvoltate cu cele mai moderne tehnologii care ajuta la eficientizarea proceselor interne si in optimizarea costurilor.

Solera proceseaza peste 300 de milioane de tranzactii digitale anual pentru aproximativ 235.000 de clienti din mai mult de 90 de tari.

Afla mai multe
Solera INC.

Printre companiile care fac parte la nivel mondial din Holding-ul Solera amintim:

Vezi mai multe despre produsele noastre!