Qapter

Calculatii/Qapter

Cel mai avansat software de captura dauna din piata, un instrument compatibil cu noile standarde tehnologice din sectorul auto.

Interfatare B2B

Interfatare B2B

Interfatarea Business to Business va permite transferul rapid si securizat al tuturor informatiilor din cadrul unui dosar de dauna intre aplicatia Back Office proprie si platforma Audatex.

AudaExpress

AudaExpress

Produsul AudaExpress va ajuta in solutionarea dosarelor de dauna la distanta. Operatorul din call center-ul dumneavoastra preia avizarea de dauna si ii transmite clientului un link cu solutia Audatex.

AudaVIN

AudaVIN

AudaVIN - serviciu de identificare a autovehiculului dupa seria de sasiu

Autodata

Autodata

Autodata - liderul mondial in ce priveste furnizarea de date tehnice pentru 160 de producatori auto. Este instrumentul online de care atelierul dvs. are nevoie, oferind informatii tehnice complete pentru serviciile, intretinerea si electrica.

AudaValue

AudaValue

AudaValue este serviciul utilizat in evaluarea pretului mediu de piata al autovehicule noi, rulate sau avariate, in scopul revanzarii, stabilirii primelor de asigurare sau a identificarii daunelor economice.

Piese Alternative

Piese Alternative

AlternativeParts - modul integrat in platforma AudaNet - este solutia de calcul in baza normativelor producatorilor folosind pretul pieselor originale si non-originale de la principalii furnizori de piese din Romania, furnizori agreati de catre asiguratori si Audatex.

BI Reporting

BI Reporting

Solutia Audatex BI Reporting ofera o multitudine de dashboard-uri cu o interfata grafica intuitiva si usor de utilizat.

Licitatii Vehicule

Licitatii Vehicule

Cu un proces transparent si automatizat, prin garantarea ofertelor emise si suportul aferent, produsul AUTOonline Licitatii vehicule isi propune cresterea continua a economiilor clientilor sai pentru fiecare masina tranzactionata.

Compliance Check

Compliance Check

Aplicatia Compliance Check permite verificarea automata a dosarelor de dauna pe baza unor reguli implementate in functie de procesele dvs de business.

SMR

SMR

Produsul Audatex care ofera posibilitatea managementului electronic al interventiilor de mecanica pentru intreg portofoliul de vehicule. Autovehiculele sunt gasite automat in baza de date Audatex utilizand identificarea VIN.

Comunicare

Comunicare

Modulul AudaFlow este destinat schimbului de date structurate in platforma AudaNet, atat comunicare interna, cat si externa, si este conectat la modulul de Parteneriate conceput pentru gestionarea informatiilor despre parteneri si relatiile dintre acestia.

AudaSmart

AudaSmart

Produsul AudaSmart va ajuta in solutionarea dosarelor de dauna la distanta.

AudaGlass

AudaGlass

Aplicatia AudaGlass este un produs ce faciliteaza efectuarea de devize pentru reparatia elementelor de sticla (parbrize, lunetele, geamuri laterale) ale autovehiculelor.

Visual Intelligence

Visual Intelligence

Visual Intelligence este cel mai inovator produs dezvoltat in Solera. Imaginati-va o aplicatie digitala automata pentru realizarea de calculatii devize avand in spate experienta a 135.000 de ani de analiza a expertilor constatatori – informatii preluate din bazele de date Audatex.