Anunturi Importante

Anunt Audatex
- Modul reparatii mecanice si revizii

Stimati Parteneri,

Dorim sa va informam ca pe langa platforma Autodata am completat portofoliul de produse Audatex destinat reparatiilor de mecanica, intretinere si electrica. Incepand cu data de 20.07.2020 modulul reparatii mecanice si revizii este disponibil pentru a fi activat pe conturile dvs. de Audatex sub forma unui pachet destinat departamentului de mecanica si intretinere.

Printre beneficii va enumeram cateva:

  • - Acopera peste 50 de producatori si peste 1150 de modele
  • - Lista de operatiuni si verificarile recomandate de catre producatorii auto pentru reviziile tehnice periodice
  • - Preturi de piese obtinute de la importatorii din Romania
  • - Posibilitatea utilizarii de pe dispozitive mobile
  • - Acces la functionalitati disponibile in platforma Audatex cum ar fi: identificarea automata dupa seria de caroserie, interfata B2B web- service
  • Departamentul nostru de vanzari va sta la dispozitie daca aveti nevoie de mai multe informatii.

    Echipa Audatex

Anunt Audatex
- Actualizare baza de date modele grafice

Stimati Parteneri,

Va informam ca in data de 10 Iunie 2020 au fost introduse in baza de date 5 modele noi dintre care evidentiem Ford Puma, Audi e-tron Sportback, Mercedes-Benz GLE Coupe sau Opel Zafira, precum si 180 actualizari pentru modelele deja existente in baza de date (optiuni noi, modificari tehnice etc).

Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii Utile > Documente Informative

Va multumim!

Anunt Audatex
- Identificare serie de sasiu TESLA

Stimati Parteneri,

Incepand cu data 25.05.2020 este disponibila identificarea in baza seriei de sasiu pentru modelele TESLA existente in baza de date Audatex.

Va multumim!

Update Autodata
- Update Autodata

Stimati Parteneri,

Ca parte a dezvoltarii continue a Autodata pentru a reflecta in mod continuu cerintele unui atelier modern, actualizarile periodice au loc lunar pentru a va oferi cele mai noi modele de vehicule, actualizari ale informatiilor tehnice ale producatorului si cele mai noi module si imbunatatiri ale caracteristicilor Autodata.

Au fost livrate 1641 actualizari de informatii tehnice, inclusiv timpi de reparatie, proceduri de baterii, programe de service, TPMS, diagrame de cabluri, aliniere a rotilor, puncte de legatura, programare cheie, corectii si buletine, frane electrice de parcare, ambreiaje si multe altele. Aceasta versiune include 101 variante de vehicule noi.

Pentru informatii complete despre acest update va rugam sa accesati urmatorul link

Va multumim!

Training Audatex
- Training Audatex

Stimati Parteneri,

In urma interesului manifestat si a solicitarilor venite din partea dumneavoastra, atat pentru reinstruirea utilizatorilor existenti cat si a noilor angajati, pe langa sesiunile de training organizate periodic la sediul Audatex din Bucuresti, avem placerea de a va anunta organizarea unor sesiuni de training nivel AVANSAT in mod centralizat in mai multe zone ale tarii.

Trainingul dureaza aproximativ 5 ore cu incepere de la ora 9, locatia exacta fiind anuntata ulterior, fiind stabilita in functie de numarul de participanti.

Sesiunea va fi interactiva iar accentul se va pune pe cunoasterea si utilizarea cat mai corecta a functionalitatilor Audatex in scopul normarii corespunzatoare a lucrarilor efectuate in cadrul unei reparatii.

Urmatoarea sesiune de training se va sustine la BRAILA in data de 12.03.2020, ora 9 la Hotel BELVEDERE (str.Piata Independentei, nr.1, Braila)

Pentru inscriere va rugam sa consultati si sa completati formularul existent in sectiunea Informatii Utile > Programare Training selectand zona, data dorita, numele companiei si a persoanei/persoanelor participante.

Costul este 200 lei fara TVA/participant si se va regasi in factura emisa ulterior trainingului.

Va multumim!

Iveco
- Identificare serie de sasiu IVECO

Stimati Parteneri,

Incepand cu data 18.02.2020 este disponibila identificarea in baza seriei de sasiu pentru modelele IVECO existente in baza de date Audatex

Va multumim!